Ποιοι Είμαστε
0 +

Μέλισσες

0 +

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0

Διεθνή Βραβεία

0 +

Είδη Μελιών και Πρόσθετα

Ποιοι Είμαστε.

Ο δρόμος προς το μέλι μας

Με σεβασμό στον καταναλωτή και γνώμονα την αγάπη μας για το περιβάλλον και τις μέλισσες, ακολουθήσαμε τον δρόμο της βιολογικής μελισσοκομίας και έτσι το μέλι μας, όπως και όλα μας τα προϊόντα, δεν περιέχουν ζάχαρη, αντιβιοτικά και άλλες ουσίες και είναι βιολογικά πιστοποιημένα.

Η ιστορία μας ξεκινάει ως εξής...

Το 2012 είχα την πρώτη μου επαφή με τις μέλισσες! Μεγαλωμένη στην Αθήνα, χωρίς καμία επαφή με την φύση και θέλοντας να καταπολεμήσω τον φόβο που είχα γι αυτές, επισκέφθηκα το μελισσοκομείο ενός φίλου. Έτσι άρχισαν όλα… Όταν παρατήρησα την κοινωνία των μελισσών και το πόσο σημαντικές είναι για το περιβάλλον μας, όλα άλλαξαν, ο φόβος μου εξαφανίστηκε και θέλησα να μάθω περισσότερα γι αυτόν τον μαγικό κόσμο. Ξαναπήγα λοιπόν αρκετές φορές εκεί και κάθε φορά έφευγα ακόμη πιο εντυπωσιασμένη, μέχρι που πήρα και εγώ τα δύο πρώτα μου μελίσσια.

Παρασύροντας και τον σύζυγό μου στον μαγευτικό κόσμο των μελισσών, αρχίσαμε να αυξάνουμε τα μελίσσια μας και την παραγωγή μας ώσπου το χόμπι μας έγινε επάγγελμα! Έτσι δημιουργήθηκε η beestories. Μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως κύριο μέλημά της,την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων.

Έχοντας πλέον φύγει από την Αθήνα, η έδρα μας είναι στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου έχουμε το μελισσοκομείο και το εργαστήριό μας. Κάθε χρόνο από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο μεταφέρουμε τα μελίσσια μας σε διάφορες περιοχές της ελλάδας με πλούσια ανθοφορία και παράγουμε βιολογικό μέλι υψηλής διατροφικής αξίας.
Με σεβασμό στον καταναλωτή και γνώμονα την αγάπη μας για το περιβάλλον και τις μέλισσες, ακολουθήσαμε τον δρόμο της βιολογικής μελισσοκομίας και έτσι το μέλι μας, όπως και όλα μας τα προϊόντα,δεν περιέχουν ζάχαρη, αντιβιοτικά και άλλες ουσίες και είναι βιολογικά πιστοποιημένα.

Τα Ποιο Δημοφιλή Προϊόντα μας

12€

Το πευκόμελο θεωρείται μέλι υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης μετάλλων και ιχνοστοιχείων που υπάρχουν στην σύστασή του, όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος.

19€

 Το μέλι ερείκης συγκαταλέγεται στην ελίτ των ελληνικών μελιών. Το μέλι αυτό έχει έντονο χρώμα,άρωμα και χαρακτηριστική ιδιαίτερη γεύση και παράγεται από το νέκταρ της φθινοπωρινής ερείκης, γνωστή και ως “σουσούρα”.

12€

 Τα οφέλη του για την υγεία μας είναι πολλά καθώς κρύβει μέσα του πληθώρα αντιοξειδωτικών ουσιών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Μας δίνει ενέργεια, αντοχή και ρυθμίζει την σωστή λειτουργία του εντέρου.